Værksted
Forside  -  Galleri  -  Værksted  -  Folkeracer  -  Sponsor  -  Racing Team

   Vores nye Challenge racer  High Trophy Jule trophy  Randers challenge Highland Challenge 2005 Sealand Challenge 2008

Links

 

Rodekassen

 

Her på siden vil der være mulighed for at følge lidt med over skulderen. Det vil være muligt at se hvad vi laver på vores værksted.


Sidste nyt august 2010

Vi har været ude og kører Speed Challenge, super fedt løb.
Nå, Det skulle hurtigt vise sig at vi har store problemer med brændstoftilførsel. Bilen går i stå på alle skråningerne, vi arbejder nu på at få indsprøjtning på.

Det skulle også hurtigt vise sig at der stadig var et problem med vibrationer i bagtøj under acceleration, nye aksler Dana 44 er nok løsningen.

Vores problem med køler/blæser er stadig ikke godt nok vi kørte hurtigt for varm og mistede olietryk. Det tyder på at vinteren på værkstedet bliver lang :-)

Nå ikke miste modet, der arbejdes på sagen.

Nyt..........!Nyt...........!15.10.2010

Så lykkedes det at få fat i et indsprøjtnings-system som skulle virke. Vi håber på at det skulle være muligt at prøvekører inden uge 42. 2010

13. januar 2011

Nå det skulle vise sig, at det ikke er så lige til, vi kom ikke ud og prøvekører, som planlagt. Jeg har nu brugt rigtig meget tid på at fjerne overflødigt ledningsnet. Det er nu lykkedes at få kontakt til nogen som ved lidt om indstilling af anlæg til indsprøjtning. Men det krævet både tid og penge. Vi ser hvad der sker, Håber på snart at komme ud og kører.

Det er nu lykkedes at få løst problemet med køling af motor, det virker, men det er ikke særlig kønt. Derfor leder vi efter en anden Køler.

20. juni 2011

Der er nu skiftet bagtøj, det gamle var skævt, derfor vibrationerne.

Der er nu monteret et dana 35 fra 95, det ser ud til at virke rigtigt fint, så nu er vi ude at køre.

Problemet med ladestrøm, var generator som ikke kunne lade når den blev varm. Ud med den gamle som ikke virkede og på med en 100 amp.

Tak for hjælpen drenge.

27. august 2011

Efter en længere periode på værkstedet har vi udskiftet køler, blæser, olierør fra gearkasse og eftermonteret ekstra generator og batteri til spil.

Nu skal den bare holde speed Challenge ud.
Det gik rigtig godt så er vi klar til årets finale i hedager til oktober.

3. oktober 2011

WCPC finale gik på prologen godt, om lørdagen nåede vi ikke langt før der var problemer med transfer gearkassen. Efter et par timer i pit, måtte vi opgive reparation.

Så er der lagt op til 4 måneder på værkstedet vinteren over.
Vi er dog meget glade for en 3´die plads i DM samlet i vores klasse.

Året 2012

Det meste af tiden går med at have bilen på værksted for at få renoveret gearkasser,
Dette arbejde har vi fået lavet ude i byen.
Vi har haft en del problemer med at få sammensætningen af drivlinen til at passe, og blive helt tæt. TF727 og NP242 passer ikke 100% uden en speciel bøsning i pak dåse ved adapter. Her har vi været godt hjulpet af Lassen4X4. Efter en del skuffelse over gentagende gange at se olie rende ud i bundpladen.

Året 2013

Der har været en del problemer med tænding, den går ikke helt rent. Problemet har vi efter udskiftning af både rør, kabler og en del justering fundet inde i selve tændings huset, en dårlig stel som er forårsaget af ukyndige hænder fra tidligere ejer. Fejlen rettet og pludselig har vi 8 cylinder kørende.

Det er herefter kun blevet til at kører mindre prøveture og økonomi har ikke været tilstrækkelig til at deltage i løb.


-   Tilbage til top  -